Leveransvillkor

När du handlar hos oss är det alltid fri frakt på alla våra produkter. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige, i samarbete med speditörer så som, Posten och Schenker.

Speditorer

Vi skickar ditt paket inom 24 timmar om produkten finns i vårt lager, i annat fall kan leveranstiden variera mellan 3-14 dagar om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Fri frakt

Mindre produkter, som till exempel: Klockor, smycken, mm skickas som brev, spårbart paket eller alt rekomenderad post beroende på värde på det som skickas. Lite större produkter så som ex väskor levereras med hjälp av Posten till ditt närmaste Postombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en brevavi som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

Hämta själv i butik

Ni kan även välja att hämta i vår butik. När du väljer hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa, sedan är ni välkomna in till butiken och hämta ut er vara.

Vår butik har öppet vardagar mellan kl. 10:00 - 18:00, lördagar 10:00 - 14:00, söndagar stängt.